stcrt-2009-18736-001.png Ontwerpprojectbesluit Bussenreindseweg 67 te Reuver

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken op grond van artikel 3.11 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 10 december 2009 in het gemeentehuis van Beesel bij de afdeling Grondgebied gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken het oprichten van een werktuigenberging, kalksilo en 8 opslagvakken bij een bestaand bedrijf op het perceel Bussereindseweg 67 te Beesel, ten behoeve van Reinders-Van Rijswick VOF, Bussereindseweg 67, 5954 CG Beesel. Het ontwerpprojectbesluit is ook te raadplegen via de website www.beesel.nl → digitaal loket → bouwen en wonen → projectbesluiten.

Het initiatief betreft de uitbreiding van een bestaand agrarisch-technisch hulpbedrijf. De bouwwerken worden gerealiseerd buiten het in het bestemmingsplan opgenomen bouwblok. De bouwwerken worden geclusterd aan de bestaande bebouwing en landschappelijk ingepast.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer T. van Loon, van de afdeling Grondgebied, telefoonnummer 077-4749292.

Beesel, 9 december 2009

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

secretaris.

L.M. Oord,

burgemeester.

Naar boven