stcrt-2009-18676-001.png Bestemmingsplan ‘Gymzaal Amersfoortse Berg 2009’ onherroepelijk

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een extra gymzaal mogelijk bij middelbare school de Amersfoortse Berg aan de Hugo de Grootlaan 25. De extra gymzaal is nodig vanwege een capaciteitsprobleem met betrekking tot het bewegingsonderwijs. De gymzaal zal worden gebouwd ter plaatse van een deel van de fietsenstalling. Het resterende deel van de fietsenstalling zal worden heringericht zodat daar voldoende stallingsgelegenheid ontstaat. De gymzaal zal mede gebruikt gaan worden door leerlingen van het Johan van Oldenbarneveltgymnasium. Ook deze school heeft een capaciteitstekort.

Gevoerde procedure

De gemeenteraad van Amersfoort heeft op 22 september 2009 bij besluitnr. 3189093, het bestemmingsplan ‘Gymzaal Amersfoortse Berg 2009’ ongewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan en het raadsbesluit hebben van 1 oktober t/m 11 november 2009 ter inzage gelegen waarbij beroep kon worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Van deze gelegenheid is geen gebruik gemaakt. Daarmee is het bestemmingsplan met ingang van 12 november 2009 onherroepelijk.

Het bestemmingplan ligt vanaf heden voor eenieder ter inzage bij het Vergunningenloket in de Observant aan het Stadhuisplein 7. De openingstijden van het Vergunningenloket zijn op werkdagen van 9.00−13.30 uur (daarna op afspraak) en op donderdagavond van 17.00−20.00 uur. Het bestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (bestemmingsplannen in voorbereiding, en klik vervolgens op de kaart door naar het gebied Berg).

Naar boven