stcrt-2009-18671-001.png Planwijziging Kern Zevenhoven − Noordeinde 1e wijziging (Hertog Albrechtstraat 38−40)

Burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij moet toepassing van artikel 3.6, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening voornemens zijn om het bestemmingsplan te wijzigen voor het perceel:

  • Hertog Albrechtstraat 38−40 in Zevenhoven. Met de planwijziging wordt de bestemming veranderd van Bedrijf naar Wonen. De aanpassing is nodig om te komen tot een passende herontwikkeling van het gebied.

De op het wijzigingsplan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 10 december 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de gemeentewinkel, Aardamseweg 4 in Ter Aar. U kunt de planwijziging ook bekijken op de website van de gemeente, www.nieuwkoop.nl

Zienswijzen

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze omtrent het verlenen van de vrijstelling of wijziging kenbaar maken. Op deze vrijstellingsprocedure is de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing.

Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwkoop, Postbus 1, 2460 AA te Ter Aar.

Naar boven