stcrt-2009-18652-001.png Vooraankondiging bestemmingsplannen ’t Woud 6b/Schoenlapperweg 15A

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat zij bestemmingsplannen voorbereiden voor:

  • ’t Woud 6b/Schoenlapperweg 15A in Nijkerk in verband met een gecombineerde functieverandering van agrarische bouwpercelen naar wonen en;

  • Koninginneweg 1 in Hoevelaken in verband met een actualisatie en herverdeling van de bestaande planologische mogelijkheden op het terrein van Intres b.v. als gevolg van de voorgenomen omlegging van de Hoevelakense Beek en de realisatie van een P&R terrein voor Station Hoevelaken op en nabij dit terrein.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt gemeld dat het naar aanleiding van deze vooraankondiging nog niet mogelijk is te reageren, er nog geen stukken terinzageliggen en dat er (nog) geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen.

Zodra de planvoorbereidingen gereed zijn, worden de ontwerpen van de bestemmingsplannen ter inzage gelegd. De kennisgeving daarvan en wijze waarop u dan kunt reageren wordt onder andere bekend gemaakt op de gemeentepagina van De Stad Nijkerk en in de Staatscourant.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt op contact opnemen met de afdeling Maatschappelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (033) 24 72 222.

Naar boven