stcrt-2009-18648-001.png Ontwerpbestemmingsplan 2e partiële herziening Buitengebied

Vanaf woensdag 9 december 2009 ligt het ontwerpbestemmingsplan 2e partiële herziening Buitengebied gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via de website www.zeewolde.nl.

Het betreft een 2e partiële herziening van het op 28 september 2006 vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied. In deze herziening zijn de resultaten van de tussenevaluatie van het bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Zeewolde verwerkt. Hierbij zijn ondermeer nevenactiviteiten bij beëindiging van agrarische bedrijven opgenomen en is het onderscheid tussen ten noorden en ten zuiden van de Hoge Vaart komen te vervallen. Tevens is een aantal, veelal ondergeschikte wijzigingen opgenomen. De wijzigingen hebben betrekking op het totale plangebied.

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 19 januari 2010) kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, Mw. M. de Kreek, telefoon (036) 5229 520. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Zeewolde, 8 december 2009

Burgemeester en wethouders van Zeewolde.

Naar boven