stcrt-2009-18630-001.png Vaststelling bestemmingsplan Boxmeer-Oost

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 22 oktober 2009 het bestemmingsplan ‘Boxmeer-Oost’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het oostelijk gelegen deel van de bebouwde kom van Boxmeer (globaal omvattende de wijken Van Speijk, De Elzen, Het Zand en Villawijk).

Met ingang van 10 december 2009 ligt het bestemmingsplan ‘Boxmeer-Oost’ en de bijbehorende stukken gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het tijdelijk gemeentehuis.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/openbare bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan tot en met 21 januari 2010 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Verder kan iedereen die bedenkingen heeft tegen de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen, bij genoemde afdeling beroep instellen. Een beroepsschrift wordt gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit, treedt in werking op 22 januari 2010, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven