stcrt-2009-18607-001.png Ontwerp van bestemmingsplan Carvium Novum

Dit bestemmingsplan biedt de planologische en de juridische basis voor het realiseren van het natuur- en speelpark Carvium Novum nabij de kern Lobith, direct ten zuiden van de Eltenseweg in het Rijnstrangengebied. Het terrein wordt omsloten door de Eltenseweg, Damstraat en voormalige zandwinplas De Mars.

Het plan bestaat uit een combinatie van natte natuur met een kleinschalig speelterrein/themapark, inclusief een horecavoorziening en een beperkt aantal overnachtingsplaatsen.

Het ontwerp van bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 10 december 2009 gedurende 6 weken ter inzage. Binnen deze termijn kan eenieder zijn of haar zienswijze (schriftelijk of mondeling) kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders.

Stukken kunnen tijdens de periode van tervisielegging worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith. Tevens zijn de stukken op de gemeentelijke website geplaatst. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de mededeling daarover elders op deze gemeentelijke informatiepagina.

Naar boven