stcrt-2009-18577-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Zomerlandseweg 1/1a Heinenoord’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken bekend dat, op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan ‘Zomerlandseweg 1/1a Heinenoord’ vanaf 7 december 2009 voor een periode van zes weken ter inzage ligt.

In de huidige situatie is aan de Zomerlandseweg 1a een tweede bedrijfswoning gevestigd behorende bij het bedrijf op het perceel Zomerlandseweg 1. In 2004 is het bedrijf inclusief één bedrijfswoning verkocht en is voormalige eigenaar zelf op het adres Zomerlandseweg 1a blijven wonen. Deze woning is echter planologisch nog gekoppeld aan het bedrijf aan de Zomerlandseweg 1. Het bestemmingsplan is er dan ook op gericht de feitelijke en planologische situatie weer in overeenstemming met elkaar te brengen.

Ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan zijn er − naar aanleiding van het bestuurlijk vooroverleg en de inspraak − geen wijzigingen doorgevoerd.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan op werkdagen inzien in het gemeentehuis aan de Sportlaan 22 in Maasdam op maandag en woensdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 en op dinsdag van 8.00 tot 20.00 uur. U kunt het bestemmingsplan ook raadplegen via de website van de gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder actueel/ter inzage. Tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan eenieder zijn zienswijze schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met mevrouw L. Molenaar-van der Bom (afdeling Openbare Werken en Ruimtelijke Zaken) via tel. 078-676 44 33.

Binnenmaas, 4 december 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas,

de secretaris,

C.H.W.M. Post.

De burgemeester,

A.J. Borgdorff.

Naar boven