stcrt-2009-18573-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Kern Vijlen – Uitbreidingsplan Vijlen Zuidoost 1e fase’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Kern Vijlen – Uitbreidingsplan Vijlen Zuidoost 1e fase’ met ingang van 4 december, gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de oprichting van een Woonzorgcomplex bestaande uit 21 appartementen, 6 twee-onder-een-kap-woningen, 6 levensloopbestendige patio-bungalows en de uitgifte van 8 vrije kavels inclusief bijbehorende infrastructuur. Het plangebied is gelegen in het verlengde van de Pater Gelissenstraat en ligt ingeklemd tussen de Pater Gelissenstraat en de Vijlenberg in de kern Vijlen.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen tijdens de genoemde termijn ter inzage op het gemeentehuis van Vaals. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 19.00 uur. Tenslotte zijn de stukken ook digitaal raadpleegbaar via www.vaals.nl.

Gedurende genoemde termijn van zes weken kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 450, 6290 AL Vaals. Ook kan iedereen mondeling een zienswijze naar voren brengen. Als u hiervan gebruik wenst te maken kunt u gedurende genoemde termijn een afspraak maken met M. Francotte van het Cluster VROM, tel. 043-3068563.

Vaals, 4 december 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals.

Naar boven