stcrt-2009-18560-001.png Ontwerpbestemmingsplan Zuidelijke Omlegging

In het kader van het voornemen om de Zuidelijke Omlegging te realiseren tussen de Vlierdensedreef en de Liesselseweg, is een bestemmingsplan in voorbereiding. Op dit moment is de tweede versie van het plan gereed: het Ontwerpbestemmingsplan.

Het plan beschrijft de achtergronden van de weg en de resultaten van onderzoeken die zijn uitgevoerd en in deze versie zijn onder meer wijzigingen doorgevoerd naar aanleiding van de eerste inspraakronde.

Inloopavond

Op woensdag 16 december organiseert de gemeente een inloopavond, in Zalen van Bussel, St. Jozefstraat 77. Tussen 19.00 en 22.00 uur is een ieder van harte welkom. U heeft dan de gelegenheid u nader te laten informeren over de plannen, de achtergronden en de procedure van het bestemmingsplan.

Ter inzage

De stukken liggen met ingang van vrijdag 4 december 2009 ter inzage bij de klantencontactcentrum in het gemeenthuis, tot en met donderdag 14 januari 2010. U kunt hier terecht tijdens de openingstijden. Voor een ander tijdstip moet eerst een afspraak gemaakt worden.

Indienen zienswijzen

Gedurende de periode van tervisielegging kan een ieder zijn of haar zienswijze indienen bij de Gemeenteraad van Deurne.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad van Deurne, ter attentie van de raadsgriffier, onderwerp: Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Zuidelijke Omlegging, Postbus 3, 5750 AA Deurne.

Voor nadere informatie, het maken van een afspraak om het plan buiten openingstijden in te zien en het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u contact opnemen met de heer R. van Dam, afdeling Projecten, telefoon 387 711, email info@deurne.nl.

U vindt meer informatie over dit plan op www.deurne.nl onder Projecten en plannen, Zuidelijke Omlegging. Van de stukken die ter inzage liggen, staan alleen het ontwerpbestemmingsplan en de Reactienota (1e inspraakronde) op de website. Daarin staan de conclusies van de uitgevoerde onderzoeken. De dikke onderzoeksrapportages zelf zijn niet via de website beschikbaar.

Hoorcommissie

Iedereen die een zienswijze indient, heeft de mogelijkheid een mondelinge toelichting te geven aan een vertegenwoordiging van de gemeenteraad. Dit is de Hoorcommissie. Deze commissie komt enkele weken na de periode van tervisielegging bijeen, speciaal voor dit plan. Van deze bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Iedereen die gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid, wordt verzocht dit in de zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven