stcrt-2009-18556-001.png Ontwerpprojectbesluit Godelinde

Woningbouw Hogeschoolplein Godelindebuurt

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bussum maken bekend dat een verzoek is ingediend voor wijziging van de huidige bestemming van het zgn. Hogeschoolplein in de Godelindebuurt ten behoeve van de bouw van vier woningen en in verband daarmee de verplaatsing van een speelvoorziening naar de Godelindedwarsstraat.

Ten behoeve van verwezenlijking van het plan zijn burgemeester en wethouders voornemens een projectbesluit te nemen. De wettelijke grondslag voor dit besluit is artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en het besluit van de raad d.d. 14 mei 2009, waarbij de bevoegdheid voor het nemen van het projectbesluit is gedelegeerd aan burgemeester en wethouders. Aan het ontwerpprojectbesluit ligt een ruimtelijke onderbouwing ten grondslag. Deze maakt onderdeel uit van het besluit.

Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 december 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de centrale balie in het gemeentehuis. Binnen deze termijn bestaat voor eenieder de mogelijkheid schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerpprojectbesluit kenbaar te maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Bussum.

Bussum, 3 december 2009

Naar boven