Ontwerpbeschikking twee aardgastransportleidingen

De Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat maakt, gelet op het gestelde in afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Op 25 maart 2009 is door het hoofd van het Waterdistrict Nijmegen Maas van Rijkswaterstaat Dienst Limburg een aanvraag om vergunning, als bedoeld in artikel 2, lid 1, van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken ontvangen. De aanvraag betreft een verzoek tot het neerleggen van aardgastransportleidingen (tracé Beuningen–Ravenstein) door middel van een gestuurde boring onder de Maas t.h.v. kmr. 181,500 in de gemeenten Wijchen en Oss. Het voornemen bestaat om, onder het stellen van voorschriften, hiervoor vergunning te verlenen.

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking en andere relevante stukken liggen vanaf 4 december 2009 gedurende zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • het kantoor van Rijkswaterstaat Limburg, Waterdistrict Nijmegen Maas, Wijchenseweg 2 te Nijmegen, op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Indienen zienswijze

Eenieder kan vanaf 4 december 2009 gedurende zes weken schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen naar voren brengen. De schriftelijke zienswijzen worden gericht aan het Hoofd van het Waterdistrict Nijmegen Maas, Postbus 6717, 6503 GE Nijmegen.

Voor het inbrengen van mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch contact opnemen met de heer R.T.A. Rutten, telefoon 024-3717712, van het Waterdistrict Nijmegen Maas. Tegen vergoeding van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

De Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat,

namens deze:

het hoofd van het Waterdistrict Nijmegen Maas,

J.E.W.M. Verdaasdonk.

Naar boven