stcrt-2009-18531-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied Olst, partiële herziening Het Klaverblad, Den Nul

Het bestemmingsplan is op 2 november 2009 door de raad gewijzigd vastgesteld. Het plan heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend als gemeente Olst, sectie B, nummer 4202, algemeen bekend als Holstweg ong, tegenover nummer 41 en heeft als doel de bestaande camping te verplaatsen naar genoemd perceel en ter plekke een grotere camping te realiseren. Rijk en provincie zijn op de hoogte gesteld van de wijzigingen van het plan en hebben geen aanwijzing gegeven op dit plan.

Het vastgestelde bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen van 4 december 2009 tot en met 14 januari 2010 ter inzage bij de publieksbalies in Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5). Daarnaast is het plan te raadplegen op de website van de gemeente Olst-Wijhe, www.olst-wijhe.nl/gemeente.

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht of de belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de Raad van State.

Tegen de inwerkingtreding van het aanwijzingsbesluit kan geen voorlopige voorziening worden ingediend.

Heeft u vragen over ruimtelijke plannen, wilt u plannen inzien of mondeling uw zienswijze indienen, dan kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen (Oranjelaan 5, Wijhe), telefonisch te bereiken via het klantcontactcentrum (KCC): telefoonnummer 14 0570.

Naar boven