stcrt-2009-18492-001.png Uitbreiding vleeskuiken- en vleesvarkenshouderij

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogeveen maken, gelet op het bepaalde in artikel 7.8b, vijfde lid, van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 7 juli 2009 heeft Mts. J.G. en J. Middelveld, Domeinweg 7 te Fluitenberg een Aanmeldingsnotitie MER beoordeling ingediend waaruit blijkt dat zij voornemens zijn hun vleeskuiken- en vleesvarkenshouderij uit te breiden met 85.000 vleeskuikens.

Naar de mening van burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogeveen leidt de voorgenomen activiteit niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogeveen hebben daarom besloten dat voor deze activiteit geen ‘bijzondere omstandigheden’ aanwezig zijn waarvoor een milieueffectrapportage (MER) behoeft te worden opgesteld alvorens door hen een beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer voor de voorgenomen activiteit.

Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 2 december 2009 gedurende zes weken ter inzage bij het Ingenieursbureau van de gemeente Hoogeveen, Raadhuisplein 24 te Hoogeveen.

Hoogeveen, 2 december 2009

Naar boven