stcrt-2009-18476-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan (artikel 3.8, derde lid Wro)

Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad op 9 november 2009 heeft besloten het bestemmingsplan ‘Villa de Luchte te Lochem’ gewijzigd vast te stellen. Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een woonzorgcomplex aan de Zutphenseweg 91 in Lochem. Het betreft de realisatie van 13 zorgappartementen in ‘Villa De Luchte’ en de daarmee te verbinden nieuwbouw.

De wijzigingen betreffen het omwisselen van twee bestemmingen qua volgorde en daarmee qua artikelnummer, het aanpassen van een begrip en het vervangen van een woord in de planregels.

Besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Bij het bestemmingsplan ‘Villa de Luchte te Lochem’ ligt het besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder ter inzage. Het besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder heeft betrekking op 8 zorgappartementen aan de Zutphenseweg 91 in Lochem.

Ter inzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Villa de Luchte te Lochem’ en het besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder liggen met ingang van 3 december 2009 voor de duur van zes weken ter inzage bij de publieksbalie, Markt 3 in Lochem. De stukken zijn tevens in te zien op de website van de gemeente Lochem: www.lochem.nl.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Aangezien de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, kan iedereen gedurende bovengenoemde termijn tegen de wijzigingen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00–12.30 uur en op donderdag van 8.00–20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven