stcrt-2009-18467-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Bedrijventerrein Loven, Bosscheweg e.o. 2008

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad op 12 oktober 2009 het bestemmingsplan Bedrijventerrein Loven, Bosscheweg e.o. 2008 gewijzigd heeft vastgesteld en dat het plan, met bijbehorend raadsbesluit, van vrijdag 4 december 2009 tot en met vrijdag 15 januari 2010 voor eenieder ter inzage ligt.

Het plangebied van dit bestemmingsplan is gelegen ten noordoosten van het centrum van de stad, ten noorden van het Wilhelminakanaal en wordt aan de noordzijde begrensd door de Zuiderkruisweg, aan de oostzijde door de Jules Verneweg, aan de zuidzijde door de Bosscheweg en aan de westzijde door het Wilhelminakanaal en de Centaurusweg.

Terinzagelegging

Het gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ligt gedurende de genoemde termijn voor eenieder ter inzage in het gemeentelijke Informatiecentrum in de stadswinkel Centrum, Stadhuisplein 128 (ingang naast het paleis). Het Informatiecentrum is geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur en op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Het plan ligt tevens ter inzage in de stadswinkel Noord, geopend op maandag en vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur en op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur. Na 16.00 uur kunt u op beide locaties alleen op afspraak terecht. Een afspraak maakt u door te bellen naar 013-2131313. Daarnaast zijn de stukken digitaal te raadplegen en te downloaden via de gemeentelijke website www.tilburg.nl/ruimtelijkeplannen.

Beroepsmogelijkheid

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan staat gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze ten aanzien van het desbetreffende ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt bij de gemeenteraad, en daarnaast ook door belanghebbenden, die dit hebben nagelaten, voor zover het beroep zich richt tegen de gewijzigd vastgestelde onderdelen van het plan. U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een vastgesteld bestemmingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde bestemmingsplan (adres idem). Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Tilburg, 3 december 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg,

I.W. Opstelten,

burgemeester (wnd.).

G.G.H.M. Haanen,

secretaris.

Naar boven