stcrt-2009-18466-001.png Ontwerpbestemmingsplan Delteijk 2009 en het ontwerp Beeldkwaliteitplan Delteijk

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van 3 december 2009 gedurende zes weken (tot en met 13 januari 2010) in het gemeentehuis, Singelpark 1 te Odijk, het ontwerpbestemmingsplan Delteijk 2009 en het beeldkwaliteitplan Delteijk voor iedereen ter inzage liggen.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de locatie van de Delteijkschool en de sporthal aan de Herenstraat in Werkhoven. Het bestemmingsplan vormt het planologisch-juridisch kader voor de toekomstige woningbouw op de Delteijklocatie. Het is de bedoeling om 23 woningen te realiseren, bestaande uit 12 appartementen voor senioren en/of starters en 11 grondgebonden woningen. In het ontwerp beeldkwaliteitplan zijn voorwaarden opgenomen over de gewenste ruimtelijke kwaliteit van de bebouwing en de inrichting van de openbare ruimte.

Gedurende de termijn dat het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan ter inzage liggen (3 december 2009 tot en met 13 januari 2010) kan iedereen ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en/of ontwerp beeldkwaliteitplan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw Houtsma van de afdeling Strategie en Beleid T (030) 6595927.

De plannen zijn ook te raadplegen op de website van de gemeente Bunnik (www.bunnik.nl, onder ‘projecten’, en dan doorklikken naar ‘Breed Werkhoven’).

Inloopavond plannen Delteijklocatie Werkhoven op donderdag 10 december

De gemeente organiseert op donderdag 10 december een inloopavond over de plannen voor de Delteijklocatie in het Wapen van Werkhoven. Op deze avond kunt u zich tussen 19.30 en 21.30 uur laten informeren over het bestemmingsplan, het beeldkwaliteitsplan en collectief particulier opdrachtgeverschap. Bij collectief particulier opdrachtgeverschap verenigen particulieren zich en realiseren gezamenlijk de woningen, zoals de opdracht aan een architect en een aannemer. Het college van BenW is van plan de Delteijklocatie door middel van collectief particulier opdrachtgeverschap te ontwikkelen.

U kunt op deze inloopavond een schriftelijke zienswijze indienen.

Naar boven