stcrt-2009-18453-001.png Verlenging Voorbereidingsbesluit gebied Centrale Zone

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 3 december 2009 besloten heeft een voorbereidingsbesluit te nemen voor het gebied van de Centrale Zone.

De Centrale Zone is een gebied dat begrensd wordt door de Raadhuislaan te Groote-broek, de Florasingel te Bovenkarspel, een gedeelte spoorlijn Hoorn-Enkhuizen en de Stede Broecweg.

Binnen deze zone vallen in ieder geval de bestemmingsplannen ‘Bedrijfsterreinen Industrieweg’, ‘Princenhof Noord’, ‘Nutsbedrijven’ en ‘Woonwagenstandplaats Industrieweg’.

In het voorbereidingsbesluit is tevens opgenomen dat het:

  • a. zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders verboden is bouwwerken te slopen;

  • b. zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders verboden is het gebruik van bouwwerken te wijzigen;

  • c. zonder vergunning van het college van burgemeester en wethouders verboden is werken, geen bouwwerken zijnde, uit te voeren;

Het voorbereidingsbesluit ligt met bijbehorende kaart waarop de begrenzing is weer-gegeven met ingang van 10 december 2009 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Stede Broec op de afdeling VROM BOUWEN, De Middend 2, Bovenkarspel.

Het voorbereidingsbesluit wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via de website www.stedebroec.nl

De openingstijden van de afdeling zijn: Maandag t/m Donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en na 16.00 uur op afspraak; vrijdag: 09.00 tot 12.00 uur en op afspraak donderdag-avond van 19.00 uur tot 21.00 uur bij de balie van de afdeling VROM BOUWEN.

Het besluit treedt in werking op de dag na afkondiging. Tegen het voorbereidingsbesluit is geen bezwaar en beroep mogelijk.

Stede Broec, 9 december 2009

Naar boven