stcrt-2009-18443-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Onderwijsplein’ te Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Onderwijsplein’ te Boxmeer ter inzage ligt. Het plan heeft betrekking op het onder andere mogelijk maken van het uitbreiden van een bestaande school, de bouw van twee nieuwe scholen, de aanleg van sportvoorzieningen, respectievelijk aanpassing van een bedrijventerreintje aan de Stationsweg, globaal gelegen tussen de Bilderbeekstraat en de Valendries te Boxmeer

Met ingang van 3 december 2009 ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het tijdelijk gemeentehuis aan de Bakelgeertstraat 43–45 in Boxmeer. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/openbare bekendmakingen/algemeen.

Tot en met 13 januari 2010 is eenieder gerechtigd mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad. Indien u mondeling wilt inspreken, dan kunt u zich wenden tot de heer W. van Lin van de afdeling Vergunningen, telefoon (0485) 585 958.

Boxmeer, 2 december 2009

Naar boven