stcrt-2009-18392-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘oud Aa 5’

Burgemeester en wethouders van Breukelen maken ingevolge het bepaalde in artikel 28, lid 6 WRO bekend dat Gedeputeerde Staten van Utrecht bij besluit van 10 november 2009 het bij raadsbesluit van 18 december 2007 vastgestelde bestemmingsplan ‘Oud Aa 5’ hebben goedgekeurd. Dit ter vervanging van het aanvankelijke besluit van 15 april 2008, met kenmerk 2008/INT221210, dat door de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is vernietigd.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Oud Aa 5 te Breukelen. Het bestemmingsplan voorziet in een passende bestemmingsregeling voor het ter plaatse gevestigde recyclingbedrijf.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen vanaf vrijdag 4 december 2009 gedurende zes weken voor eenieder tijdens de openingstijden ter inzage bij de receptie van gemeentehuis Boom en Bosch (Markt 13).

Tijdens de termijn van terinzageligging kan tegen het besluit van Gedeputeerde Staten inzake goedkeuring beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • diegenen die zich tijdig met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten hebben gewend en

  • belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Hoofdstuk 6 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 36 van de wet op de Raad van State (algemene en bijzondere bepalingen over beroep) zijn van toepassing.

Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift wordt door de Afdeling bestuursrechtspraak griffierecht in rekening gebracht.

Ingevolge artikel 28, lid 7 WRO treedt het besluit van Gedeputeerde Staten daags na het aflopen van de beroepstermijn in werking. Totdat op het beroep is beslist kan door de indiener van het beroep een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de voorzitter van voornoemde afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Hiervoor is eveneens griffierecht verschuldigd.

Naar boven