stcrt-2009-18388-001.png Ontwerpprojectbesluit/bouwvergunning Kraakstraat 26/26a te Hunsel

Burgemeester en wethouders van Leudal maken overeenkomstig artikel 3:10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn een projectbesluit te nemen voor het project Tuinderij Beegdenhof BV, Kraakstraat 26 te Hunsel. Het betreft het bouwen van een logiesverblijf t.b.v. huisvesting seizoensarbeiders en het oprichten van een opslagloods, op het perceel kadastraal bekend gemeente Hunsel, sectie N nr. 350 en plaatselijk bekend Kraakstraat 26a in Hunsel.

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende ontwerpbouwvergunning, betreffende het logiesverblijf voor de huisvesting van seizoensarbeiders, en bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 december 2009 gedurende zes weken, aldus tot en met 13 januari 2010 ter inzage bij de Publieksbalie in Heythuysen, Dorpstraat 1 en het loket Bouwen, Wonen en Milieu, Markt 6 te Roggel.

Daarnaast is het plan gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente Leudal (www.leudal.nl) onder het kopje Wonen en Leven/Bouwen en Wonen/Bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen zienswijzen omtrent het ontwerpprojectbesluit en/of de bouwvergunning worden ingediend.

Iedereen kan gedurende de termijn van de terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit en/of de bouwvergunning kenbaar maken. Degene die een mondelinge zienswijze wil geven kan dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0475) 859754. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeente Leudal, postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen.

Heythuysen, 2 december 2009

Naar boven