stcrt-2009-18377-001.png Onherroepelijk bestemmingsplan Goederendistributiecentrum Acht 2007

Het bestemmingsplan Goederendistributiecentrum Acht 2007 is opgesteld in het kader van de inhaalslag actualisatie bestemmingsplannen voor het stedelijk gebied van Eindhoven. Het plangebied van dit bestemmingsplan ligt in het noordelijk deel van het stedelijk gebied van Eindhoven. Het plangebied wordt begrensd door De Schakel aan de westzijde, de Mispelhoefstraat aan de noordzijde, de spoorbaan Eindhoven–'s-Hertogenbosch/Tilburg aan de oostzijde en de Achtseweg Zuid en de Anthony Fokkerweg aan de zuidzijde.

Dit bestemmingsplan beoogt een juridisch kader neer te leggen voor het verlenen van medewerking aan gewenste ruimtelijke ontwikkelingen (passend binnen het gemeentelijk beleid) en voor het optreden tegen ongewenste ruimtelijke ontwikkelingen (ongewenst gebruik van gronden en opstallen). Behoudens enkele kleine ontwikkelingen in het plangebied is het bestemmingsplan overwegend conserverend van aard.

Het bestemmingsplan Goederendistributiecentrum Acht 2007, gewijzigd vastgesteld door de gemeenteraad op 1 juni 2009 is bij besluit van Gedeputeerde Staten van Noord Brabant van 15 september 2009, nr. 1555151, goedgekeurd. Omdat niemand beroep heeft ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is de goedkeuring op 12 november 2009 onherroepelijk geworden

Het bestemmingsplan is op werkdagen in te zien bij de Informatiebalie aan het Ondernemersplein in het Kennedy Business Center, Kennedyplein 200 te Eindhoven (openingstijden: ma van 08.30–19.00 en di t/m vrij van 08.30–17.00 uur).

Binnen kort kan het bestemmingsplan ook digitaal worden geraadpleegd via de internetsite www.bestemmingsplannen.eindhoven.nl.

Naar boven