stcrt-2009-18350-001.png Vastgesteld projectbesluit bouw kantoorpand aan de Zeefbaan te Winschoten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 24 november 2009 een projectbesluit, ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening, heeft vastgesteld voor het oprichten van een kantoorpand op de hoek (kopkavel) van de Zeefbaan in Winschoten, kadastraal bekend gemeente Winschoten, sectie I, nummers 644 en 802.

Het vastgestelde projectbesluit ligt met alle bijbehorende stukken met ingang van 3 december 2009 gedurende 6 weken ter inzage tijdens openingstijden van het Stadhuis, Johan Modastraat 6 in Winschoten. Tevens is een digitale versie te vinden op onze website www.winschoten.nl, onder het kopje nieuws − bekendmakingen.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de Rechtbank van Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het projectbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dit geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

2 december 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winschoten.

Naar boven