stcrt-2009-18331-001.png Projectbesluit ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en bouwvergunning voor het bouwen van een ligboxenstal op het perceel Otterweg 14 te Bantega

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 5 november 2009 besloten om voor het bouwplan van de heer G. de Jong voor een ligboxenstal op het perceel Otterweg 14 te Bantega een projectbesluit ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening te nemen. Vervolgens hebben burgemeester en wethouders op 19 november 2009 besloten voor het bouwplan bouwvergunning te verlenen. De besluiten met de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 3 december 2009 ter inzage in het gemeentekantoor te Lemmer. Ook kunnen de besluiten met bijbehorende stukken worden geraadpleegd op www.lemsterland.nl. Tegen de besluiten kan een belanghebbende die redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen tegen de ontwerpbesluiten beroep instellen bij de rechtbank Leeuwarden, Postbus 1702, 8901 CA LEEUWARDEN. Het beroepschrift moet zijn voorzien van dagtekening, naam en adres van de indiener, de gronden van beroep en een ondertekening. De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop de besluiten ter inzage zijn gelegd. Tevens bestaat de mogelijkheid om naast het instellen van beroep, op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek te richten tot de president van de rechtbank om een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Dit verzoek dient te worden gericht aan de president van de rechtbank, t.a.v. de sector bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA LEEUWARDEN. Nadere inlichtingen over het maken van beroep en het vragen van een voorlopige voorziening kunt u verkrijgen bij het cluster Bestuurszaken/Veiligheid/Brandweer.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking na afloop van de beroepstermijn. Dit heeft tot gevolg dat pas na afloop van de beroepstermijn met de bouw kan worden gestart.

2 december 2009

Naar boven