stcrt-2009-18287-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Duinweg West’ te Oostkapelle

Burgemeester en wethouders van Veere maken bekend dat gedurende 6 weken, van 3 december 2009 t/m 14 januari 2010, ter inzage ligt het door de gemeenteraad op 19 november vastgestelde bestemmingsplan ‘Duinweg West’ te Oostkapelle. Dit plan omvat hoofdzakelijk de bouw van een woonzorgcomplex en een achttal vrijstaande woningen

Gedurende de genoemde termijn kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te den Haag door:

  • diegene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Dit besluit treedt in werking daags na de afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens in te zien op de gemeentelijke website, www.veere.nl., onder ‘visie en beleid, bestemmingsplannen’.

Domburg, 2 december 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

J.S. de Regt.

De burgemeester,

R.J. van der Zwaag.

Naar boven