stcrt-2009-18246-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 1998, Partiële herziening, Goord Verbernedijk 69’

Burgemeester en wethouders van Someren maken het volgende bekend:

Ter inzage

Het ontwerpvaststellingsbesluit en het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 1998, Partiële herziening, Goord Verbernedijk 69’ en bijbehorende bijlagen liggen met ingang van donderdag 3 december 2009 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij het loket van het Team Vergunningen van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu in het gemeentehuis van Someren, Wilhelminaplein 1, te Someren.

Dit ontwerpbestemmingsplan vormt het planologisch-juridisch kader voor de vestiging van een agrarisch verwant bedrijf en bedrijfswoning op het perceel Goord Verbernedijk 69. Dit initiatief is mogelijk op basis van het beleid verwoord in de Structuurschets Buitengebied in Ontwikkeling.

Het loket van het Team Vergunningen is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook buiten openingstijden inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken via onderstaand telefoonnummer. U kunt het ontwerpvaststellingsbesluit, ontwerpbestemmingsplan en bijlagen ook raadplegen op onze website www.someren.nl onder de bekendmakingen.

Er is geen exploitatieplan dat deel uitmaakt van de procedure.

Indiening zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van tervisielegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpvaststellingsbesluit en ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Someren (Postbus 290, 5710 AG, Someren). Voor uw mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Y. Vavier van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, via telefoon (0493)-494888.

2 december 2009

Burgemeester en Wethouder.

Naar boven