stcrt-2009-18238-001.png Bestemmingsplan Velp-Midden, locatie Koningin Beatrixstraat (Velpsche Veste II)

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het ontwerpbesluit evenals het ontwerpbestemmingsplan Velp-Midden, locatie Koningin Beatrixstraat (Velpsche Veste II) voor eenieder ter inzage is gelegd.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de locatie omsloten door de Koningin Beatrixstraat, Hoofdstraat, Ommershofselaan en Oranjestraat.

Het betreft het mogelijk maken van de aanleg van een (openbare) parkeerplaats, groen- en speelvoorziening en een wijziging van de bestemming van de bestaande stadsboerderij en bijbehorende loods. De nieuwe bestemming is een dubbel-bestemming gevormd door de bestemming Wonen en de bestemming Voorzieningen.

De stukken kunt u van 3 december 2009 tot en met 13 januari 2010 inzien bij het Publieksbureau in het Gemeentehuis te De Steeg en in het servicecentrum aan Den Heuvel 32 te Velp. Ze zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website www.rheden.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk zijn zienswijze naar voren brengen bij de Gemeenteraad van Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg. Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling een zienswijze in te dienen. Hiervoor moet u een afspraak maken met de heer P. Zweers, telefoonnummer (026) 49 76 441.

De Steeg, 2 december 2009

Naar boven