stcrt-2009-18235-001.png Kennisgeving tervisielegging ontwerpbestemmingsplan ‘Langbroek’

Het college van burgemeester en wethouders maakt in verband met het bepaalde in artikel 3.8 Wro zijn voornemen bekend het ontwerpbestemmingsplan ‘Langbroek’ in procedure te brengen. Het plangebied beslaat de kern van Langbroek. De ontwikkelingen ‘Oranjehof’,’Uem en Wennekes’ en de voormalige brandweergarage (Doornseweg 32) zijn niet in dit bestemmingsplan meegenomen. Voor die plannen worden separate bestemmingsplannen opgesteld.

Vanaf donderdag 3 december 2009 tot en met vrijdag 15 januari 2010 ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis (Karel de Grotestraat 30 in Wijk bij Duurstede, tijdens de openstellingsuren) het ontwerpbestemmingsplan ‘Langbroek’ met bijbehorende stukken ter inzage ingevolge afd. 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht. Ook kunt u de betreffende stukken raadplegen via de gemeentelijke website: www.wijkbijduurstede.nl.

Tijdens de termijn van zes (6) weken dat het plan ter inzage ligt, kan iedereen schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Wijk bij Duurstede.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad van Wijk bij Duurstede, ter attentie van de heer Michiel Uitdehaag, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede.

Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingebracht bij de heer Michiel Uitdehaag, (telefoon: 0343-595 595).

Naar boven