stcrt-2009-18218-001.png OntwerpProjectbesluit Uitbreiding Boulevard Hazenkamp

Burgemeester en Wethouders van Venlo maken overeenkomstig artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening bekend een projectbesluit te nemen voor:

  • Blerick, sectie M, nummer 4155, voor het realiseren van een 26 sociale huurwoningen, de onderbouw Leonardoschool, De Schans en De Regenboog, kinderopvang, buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal op de locatie van het gesloopte gebouw van het Blariacum College op de hoek van de Staringstraat, de herman Gorterstraat en de Albert Verweystraat.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt tevens plaats op onze website én in het E3-journaal. Het ontwerpprojectbesluit en de ruimtelijke onderbouwing kan ook als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor de overige stukken. Deze kunnen bij het loket Bouwen en Verbouwen binnen de openingstijden (zie hieronder) worden ingezien.

Het ontwerpprojectbesluit en alle daarbij behorende stukken liggen met ingang van 3 december 2009 gedurende zes weken (tot en met 13 januari 2010) op de werkdagen van 09.00 uur tot 14.00 uur voor een ieder ter inzage bij het loket Bouwen en Verbouwen in de Stadswinkel Venlo, Peperstraat 10, Venlo. Binnen deze termijn kan een ieder, zienswijzen (naar eigen keuze) mondeling dan wel schriftelijk, tegen het ontwerpprojectbesluit, kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 3434, 5902 RK Venlo onder vermelding van ‘zienswijzen tegen’ en het tussen haakjes geplaatste registratienummer. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Gebouwde Omgeving, bereikbaar op telefoonnummer 077-359 63 20. Zienswijzen kunnen ook via het e-mailadres: bouwen-admin@venlo.nl worden ingediend. Zienswijzen gelijk aan of meer dan 5Mb worden niet ontvangen. Voorts moet het bericht met zienswijzen aan de voorwaarden van het protocol (zie hiervoor de website) voldoen.

Naar boven