stcrt-2009-18213-001.png Ontwerpbestemmingsplan – Bedrijventerrein Venhorst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van donderdag 3 december 2009 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Venhorst’ tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Dit plan voorziet in de oostelijke uitbreiding van het bedrijventerrein Kraaijendonk te Venhorst. Het ontwerpplan met bijbehorende stukken is tevens raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.boekel.nl) onder ‘Actueel’, ‘Bekendmakingen en vergunningen’, ‘Ruimtelijke ordening’ en dan ‘Week 49’.

Aangezien niet alle gronden binnen het plangebied in eigendom zijn van de gemeente zelf, bestaat de wettelijke verplichting om alle kosten te verhalen. Hiertoe is een ontwerpexploitatieplan opgesteld. Dit plan wordt gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling diens zienswijze omtrent de plannen kenbaar maken. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wenst te maken, kunt u binnen de genoemde termijn contact opnemen de heer G. Klop, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

Boekel, 1 december 2009

Burgemeester en wethouders van Boekel.

Naar boven