stcrt-2009-18194-001.png Bestemmingsplan ‘de nieuwe Bierkaai’

Het college van burgemeester en wethouders van Hulst maakt bekend dat het ontwerp voor de 1e herziening van bestemmingsplan ‘de nieuwe Bierkaai’, vanaf 3 december 2009 tot en met 13 januari 2010 voor eenieder ter inzage ligt.

Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Doel van de eerste herziening van het bestemmingsplan is om de onvolkomenheid die bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘de Nieuwe Bierkaai’ is ontstaan met betrekking tot de op de plankaart en in de planregels opgenomen wijzigings-bevoegdheden, te herstellen.

Het ontwerpbestemmingsplan beoogt dit juridisch-technisch mogelijk te maken.

Het gaat om de wijzigingsgebieden 1 en 2, gelegen aan het ’s-Gravenhofplein te Hulst.

Tevens zal tegelijkertijd met de bovenstaande wijziging een verschrijving worden hersteld in artikel 3.15.b.1. van de Regels. Het betreft hier de verwijzing naar lid 3.14 onder a waar bedoeld wordt lid 3.15 onder a.

Het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit een korte toelichting, planregels (voorschriften) en een (aangepaste) verbeelding/plankaart, ligt vanaf 3 december 2009 tot en met 13 januari 2010 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel op het adres Grote Markt 24 te Hulst.

Het plan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder gemeentelijke regelgeving, bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van terinzage kan eenieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hulst, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u hiervoor een afspraak maken op tel. 0114-389258.

Hulst, 2 december 2009

Burgemeester en wethouders van Hulst,

de burgemeester,

J.F. Mulder.

De secretaris,

S. ter Wal.

Naar boven