Bekendmaking ontwerpbeschikking Prinses Margrietkazerne, Wezep

De Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer maakt bekend:

dat op 8 maart 2007 een aanvraag om vergunning op grond van artikel 8.4 van de Wet milieubeheer is ontvangen van de Staatssecretaris van Defensie voor een inrichting, ten behoeve van de landsverdediging, zijnde de Prinses Margrietkazerne te Wezep.

Inzien van de ontwerpbeschikking en inlichtingen

Ik ben van plan om de vergunning te verlenen.

De ontwerpbeschikking ligt samen met de aanvraag en andere relevante informatie ter inzage.

U kunt de aanvraag, de ontwerpbeschikking en andere relevante informatie vanaf 2 december 2009 gedurende zes weken inzien bij:

  • gemeente Oldebroek, Raadhuisplein 1 te Oldebroek. De stukken kunnen elke werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur of op afspraak (tel. 0525-63 82 00) worden ingezien. Daarnaast kunnen de stukken worden ingezien in het Dorpskantoor, Zuiderzeestraatweg 498A te Wezep, op werkdagen van 13.00 uur tot 16.00 uur en op dinsdagavond van 17.00 tot 20.00 uur;

  • de bibliotheek van het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, Rijnstraat 8 te Den Haag, gedurende kantooruren van 9.00 uur tot 16.00 uur, met uitzondering van de woensdagen.

Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen bij M. van Doorne van het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, telefoon 070-339 35 15.

Inbrengen van zienswijzen

Met betrekking tot de ontwerpbeschikking kan eenieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze tot en met 12 januari 2010 inbrengen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, t.a.v. Directie Risicobeleid (IPC 645), Postbus 30945, 2500 GX Den Haag. In deze brief moet u uw zienswijze motiveren.

Degene die schriftelijk zijn zienswijze inbrengt, kan in een aparte brief verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Na afloop van de inzagetermijn wordt de definitieve beschikking opgesteld.

Tegen deze uiteindelijke beschikking kan alleen beroep worden aangetekend door belanghebbenden. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen over de ontwerpbeschikking te hebben ingebracht.

Naar boven