stcrt-2009-18146-001.png Ontwerpbestemmingsplan Rembrandtplein fase II Beek en Donk

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Laarbeek maakt, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Rembrandtplein, fase II’ en bijbehorende stukken van maandag 30 november 2009 tot en met maandag 11 januari 2010 ter inzage liggen bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via www.laarbeek.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisering van 56 appartementen – ter vervanging van 13 grondgebonden woningen – aan de Rubenslaan, Vincent van Goghlaan en Pieter Breughellaan in Beek en Donk.

Aangezien het verhaal van kosten van de grondexploitatie over de in het plan begrepen gronden anderszins is verzekerd via een anterieure overeenkomst, wordt er geen exploitatieplan vastgesteld.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reacties betrekking hebben.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer H. van Doorn, telefoon 0492-469 875. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven