stcrt-2009-18144-001.png Voorbereidingsbesluit project Mosaïque

Burgemeester en wethouders van Bergen (L.) maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 november 2009 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor een gebied in Nieuw Bergen. Het gebied ligt globaal rond het Raadhuisplein, de Raadhuisstraat, de St. Petrusstraat en de Rijksweg N 271. Ook de locatie van en rondom Recreatiecentrum Den Asseldonk maakt deel uit van dit besluit. Dit voorbereidingsbesluit is genomen met het oog op nieuwe centrumontwikkelingen (project Mosaïque) waarvoor inmiddels een ontwerpstructuurvisie ter inzage heeft gelegen.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op de dag na bekendmaking in De Limburger en de Staatscourant.

Inzage

Met ingang van vrijdag 27 november 2009 ligt het besluit met de daarbij behorende kaarten ter inzage. U kunt de stukken elke werkdag van 8.30 tot 12.30 uur inzien in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 te Nieuw Bergen. Na een voorafgaande telefonische afspraak kunt u ook ’s middags en eventueel op maandag van 16.00 tot 19.00 uur terecht. Voor het inzien van de stukken dient u zich te melden bij de centrale balie.

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open. Deze kennisgeving en het voorbereidingsbesluit met bijbehorende kaarten is ook digitaal beschikbaar op www.bergen.nl.

Vragen

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven