stcrt-2009-18126-001.png Ontwerp-bestemmingsplan Bemmer IV en ontwerpexploitatieplan ‘Bemmer IV’, Beek en Donk

Het college van burgemeester en wethouders maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 en artikel 6.14 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan ‘Bemmer IV’ vanaf maandag 30 november 2009 tot en met maandag 11 januari 2010 voor iedereen ter inzage ligt bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via www.laarbeek.nl.

Het plangebied van dit bestemmingsplan is gesitueerd binnen de driehoek N279 − Vonderweg − Bemmerstraat. Het bestemmingsplan is opgesteld om ter plaatse de uitbreiding van een bedrijventerrein mogelijk te maken. Het betreft een globaal bestemmingsplan, wat betekent dat de daadwerkelijke bouw pas mogelijk is nadat een zogenaamd uitwerkingsplan de planologische procedure heeft doorlopen. Dit uitwerkingsplan moet te zijner tijd voldoen aan de uitwerkingsregels zoals opgenomen in het onderhavige ontwerpbestemmingsplan.

Gedurende inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Mondelinge zienswijzen kunt u inbrengen bij de heer J. van Wetten, telefoon 0492-469 883. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Gedurende deze zelfde inzagetermijn kunnen uitsluitend belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken omtrent het ontwerpexploitatieplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Mondelinge zienswijzen kunt u inbrengen bij de heer B. van Liempd, telefoon 0492-469 878. Ook van deze mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven