stcrt-2009-18105-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Van der Aart’

Burgemeester en Wethouders van Haarlem maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Haarlem in de vergadering van 24 september 2009 het bestemmingsplan

‘Van der Aart’

gewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied van bestemmingsplan Van der Aart ligt ten noorden van de binnenstad van Haarlem. Het plangebied wordt in het zuiden begrensd door de Vondelweg, in het westen door de Vlietweg, in het noorden door de gemeente Velsen en in het oosten door de Hekslootpolder. De aanleiding voor het opstellen van dit plan is de ouderdom van de huidige juridisch-planologische regelingen. Bovendien zijn er in het verleden diverse vrijstellingen verleend die in een nieuw bestemmingsplan moeten worden opgenomen. Verder maakt het plan de komst van jeu de boulevereniging PUK, de uitbreiding van sportaccomodaties, de uitbreiding van het Kennemer Gasthuis en een bestemmingsverruiming van de locatie Slaperdijkweg 118 mogelijk.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Van der Aart’ ligt met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij:

  • Het gemeentelijk Team Personen, Bedrijven en Omgeving (PBO) van de hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 in Haarlem. Dit loket is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdagen is het loket geopend van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Tevens is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via het digitaal loket van de gemeente Haarlem; www.haarlem.nl

Naast deze officiële locaties bieden wij als extra service tevens de mogelijkheid de stukken in te zien op de volgende locatie:

  • de Stadsbibliotheek aan de Gasthuisstraat 32 in Haarlem. De openingstijden van die bibliotheek zijn:

    Maandag 11.00−20.00 uur, dinsdag 11.00−20.00 uur, woensdag 11.00−18.00 uur, donderdag 11.00−20.00 uur, vrijdag 11.00−18.00 uur, zaterdag 11.00−17.00 uur

Tegen het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Van der Aart’ kan beroep worden ingesteld door:

  • Degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad.

  • Een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

  • Eenieder die bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad bij de vaststelling zijn aangebracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie staat op de site van de Raad van State, www.raadvanstate.nl

Naar boven