stcrt-2009-18080-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Bakhuizen − Uitbreiding fase II, deel 2’

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 27 november 2009 tot en met 7 januari 2010 voor een ieder in het gemeentehuis van Gaasterlân-Sleat, Dubbelstraat 1 te Balk, ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Bakhuizen − Uitbreiding fase II, deel 2’. Het plangebied bevindt zich in het noordwesten van Bakhuizen en wordt in het westen begrensd door de Beurtskipper, in het noorden door de Bakhúster Feart, in het oosten door de jachthaven en in het zuiden door het evenemententerrein met clubhuis ten noorden van de Langebaan. Het nieuwe bestemmingsplan maakt de bouw van 12 al dan niet vrijstaande grondgebonden woningen mogelijk.

Binnen genoemde termijn kan een ieder bij de gemeenteraad schriftelijk (postbus 30, 8560 AA te Balk) of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer H.J. Schoonhoven (tel. 0514-608133). Van de zienswijzen die mondeling naar voren zijn gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Het is mogelijk dat de ter inzage gelegde stukken tijdens de terinzagelegging worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Balk, 26 november 2009

Naar boven