stcrt-2009-18075-001.png Voorbereiding en inspraak voorontwerpbestemmingsplan 't Stüpke

Burgemeester en wethouders van Millingen aan de Rijn maken conform artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied plaatselijk bekend als 't Stüpke. In de voorbereidende fase wordt dit voorontwerp ter advisering toegestuurd aan de wettelijke overlegpartners. Gelijktijdig is besloten om iedereen de mogelijkheid te bieden een inspraakreactie te geven op dit voorontwerpbestemmingsplan.

Een ieder wordt van 27 november 2009 tot en met 11 december 2009 in de gelegenheid gesteld om op de afdeling Burgerzaken, Heerbaan 115, Millingen aan de Rijn, kennis te nemen van het voorontwerp van het bestemmingsplan 't Stüpke. Tevens is het voorontwerpbestemmingsplan 't Stüpke te raadplegen op de gemeentelijke internetsite, www.millingen.nl.

Het plangebied bestaat uit het gebied gelegen tussen Heerbaan, Prins Bernhardstraat en Prinses Irenestraat kadastraal bekend als gemeente Millingen aan de Rijn, sectie A, nummers 3010, 3047, 2817 en delen van sectie A nummers 3586 en 4367. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een plankaart en biedt een regeling voor de toekomstige situatie waarbij op onderhavige locatie op de begane grond dienstverlening met daarboven appartementen worden gerealiseerd.

U kunt binnen de genoemde termijn van twee weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde inspraakreactie met betrekking tot het voorontwerpbestemmingsplan 't Stüpke kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Millingen aan de Rijn, Postbus 3, 6566 ZG Millingen aan de Rijn. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw C. Sleyfer, telefoonnummer 024-39 96 217.

Naar boven