stcrt-2009-18073-001.png Verlengingsbesluit bestemmingsplan ‘Poortugaal Dorp’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken ingevolge artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat de gemeenteraad op 28 september 2009 het besluit heeft genomen om de werkingsduur van het bestemmingsplan ‘Poortugaal Dorp’ te verlengen met 10 jaar.

Het bestemmingsplan ‘Poortugaal Dorp’ heeft betrekking op de bebouwde kom van Poortugaal ten zuiden van de Groene Kruisweg. Het bestemmingsplan heeft voornamelijk betrekking op de bestaande woongebieden.

Ter inzage

Het besluit van 28 september 2009 om de werkingsduur van het bestemmingsplan ‘Poortugaal Dorp’ te verlengen met 10 jaar ligt van vrijdag 27 november t/m donderdag 7 januari 2010 voor eenieder ter inzage in het gemeentekantoor van Albrandswaard bij Publiekszaken aan de Hofhoek te Poortugaal.

Het gemeentekantoor (publiekszaken) is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 16.30 uur en op dinsdag van 09.00 tot 15.00 uur, op woensdag van 17.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 11.30 uur. Tegen vergoeding van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Tevens is er een mogelijkheid om een digitale versie van het besluit en bestemmingsplan te bekijken op www.albrandswaard.nl actuele info − bekendmakingen − bestemmingsplannen.

Bezwaar

Tegen dit besluit van het gemeentebestuur kan een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift moet worden ingediend binnen zes weken na de bekendmaking van dit besluit, bij hetzelfde bestuursorgaan dat dit besluit heeft genomen.

In het bezwaarschrift dienen ten minste te staan:

  • uw naam en adres

  • de datum van het besluit waartegen uw bezwaar heeft

  • een duidelijke omschrijving van de bezwaren.

Bovendien bestaat de mogelijkheid om een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Voorzieningenrechter, Arrondissementsrechtbank te Rotterdam, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

Zo’n voorlopige voorziening kan alleen worden gevraagd, indien vooraf ook een bezwaarschrift is ingediend. Bij het verzoek om voorlopige voorziening moet een afschrift van het ingediende bezwaarschrift worden gevoegd.

Bij de indiening van een verzoek om voorlopige voorziening moet een griffierecht worden betaald. Het betaalde griffierecht krijgt u terug, wanneer de zaak in uw voordeel wordt beslist.

26 november 2009

Het college van Albrandswaard.

Naar boven