stcrt-2009-18047-001.png Ontwerpwijzigingsplan ‘eerste wijziging bestemmingsplan Stationsomgeving’

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Alphen aan den Rijn maken overeenkomstig artikel 3.9 lid a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat ter inzage lig het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan Stationsomgeving op grond van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van de verandering van de bestemming van het hotel Toor aan de Prins Bernhardlaan te Alphen aan den Rijn.

Met de wijziging wordt toepassing gegeven aan artikel 22, lid 1.1. onder c en lid 1.2 van het bestemmingsplan Stationsomgeving.

Ter inzage

Vanaf 26 november 2009 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken, gedurende zes weken ter inzage bij de ontvangstbalie in het Stadhuis 1. De stukken kunt u inzien op werkdagen van 8.30−17.00 uur, op vrijdagavond van 18.30−20.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00−12.00 uur.

Tegen het voornemen tot medewerking aan dit wijzigingsplan kan gedurende genoemde termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met J.E. Teunissen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Noord op telefoonnr 0172-465519.

Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State tegen een uiteindelijk besluit. Deze publicatie, het ontwerpbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.alphenaandenrijn/stationsomgeving.nl).

Naar boven