stcrt-2009-17927-001.png Vaststelling bestemmingsplan partiële herziening ‘Gemeentehuis Walk – Biesstraat’ te Heythuysen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 10 november 2009 het bestemmingsplan ‘Gemeentehuis Walk - Biesstraat’ te Heythuysen ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het vaststellingsbesluit en het bijbehorende plan alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 26 november 2009 gedurende 6 weken, aldus tot en met woensdag 6 januari 2010, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij het Loket Bouwen Wonen en Milieu in Roggel, Markt 6 en de publieksbalie in Heythuysen, Dorpstraat 1.

Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via de website www.leudal.nl onder het kopje Wonen en Leven/Bouwen en Wonen/Bestemmingsplannen.

Gedurende genoemde termijn kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door belanghebbenden die tevens naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad een zienswijze hebben ingediend. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot de gemeenteraad.

Het beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Zij die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzitter van de voornoemde Afdeling.

Heythuysen, 25 november 2009

Naar boven