stcrt-2009-17900-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Dokter Guepinlaan 9 in Ommeren’

Burgemeester en wethouders van Buren maken overeenkomstig artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Ommeren, Dokter Guepinlaan 9’ met de daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage wordt gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan dient om het bestemmingsplan aan te passen teneinde hergebruik van het bedrijfsterrein aan de Dokter Guepinlaan 9 te Ommeren mogelijk te maken. Het betreft een wijziging van het huidige bouwvlak teneinde het (in oppervlak gelijkblijvende) bouwvlak op een functionele wijze in te vullen. Tevens wordt de bestemming van het perceel gewijzigd teneinde de bestemming in overeenstemming te brengen met het gebruik (opslag van fruit en fust).

Het plangebied, aan de Dokter Guepinlaan, is gelegen aan de rand van de kern Ommeren.

Het plangebied is gelegen achter het bebouwingslint langs de Dokter Guepinlaan.

Ten zuidwesten van het plangebied ligt de provinciale weg N320. Ten noorden van het plangebied liggen bestaande woningen.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 26 november 2009 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via de website www.buren.nl onder: Leven in Buren/Wonen en leefomgeving/Bestemmingsplannen/Structuurschetsen/Ontwerpbestemmingsplan ‘Ommeren, Dokter Guepinlaan 9’ te 4032 NH Ommeren.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA Maurik. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0344-579 279.

Maurik, 19 november 2009

Burgemeester en wethouders van Buren.

Naar boven