stcrt-2009-17869-001.png Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Sparstraat/Lindestraat

Het college maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het op 19 november 2009 door de gemeenteraad ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Sparstraat/Lindestraat met ingang van 25 november 2009 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de publieksbalie op het stadhuis.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het terrein, waarop vroeger het Autobedrijf Stegeman was gevestigd. Het plan voorziet in de bouw van drie woningen, te weten een vrijstaande woning aan de Sparstraat en twee woningen (een 2/1 kapper) aan de Lindestraat.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van zes weken, ingaande 25 november 2009 kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt en belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken beroep instellen. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA Den Haag. Daarnaast kan gedurende de genoemde termijn van zes weken een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het bestemmingsplan wordt dan opgeschort tot er een beslissing is genomen over het verzoek om voorlopige voorziening.

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website: www.oldenzaal.nl, Woon- en leefomgeving, ruimtelijke plannen, klikken op bestemmingsplannen in procedure.

Oldenzaal, 24 november 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal,

de secretaris,

H.W. van Rinsum.

De burgemeester,

F.T.J.M. Backhuijs.

Naar boven