stcrt-2009-17860-001.png Bekendmaking MER-beoordelingsplicht Rielsebaan 14 in Gilze

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen hebben op 17 november 2009 het volgende besluit genomen:

De heer R. van den Brand hoeft geen milieueffectrapport (m.e.r.) op te stellen bij de voorbereiding van het besluit op de door hem gevraagde milieuvergunning. De heer Van den Brand vraagt een milieuvergunning aan voor een uitbreiding van zijn agrarisch bedrijf aan de Rielsebaan 14 in Gilze. De uitbreidingen noemen we in de aanmeldingsnotitie m.e.r..

De reden dat er geen milieueffectrapport opgesteld hoeft te worden is omdat bijzondere omstandigheden als bedoeld in artikel 7.8b Wet milieubeheer ontbreken.

De beslissing en de aanmeldingsnotitie m.e.r. liggen conform de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht vanaf donderdag 26 november 2009 tot en met donderdag 7 januari 2009 voor een ieder ter inzage bij de gemeentebalie in het gemeentehuis van de gemeente Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen.

De gemeentebalie is elke werkdag geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Tegen vergoeding van de kosten wordt afschrift van de stukken verstrekt.

Een beslissing tot het wel of niet opstellen van een milieueffectrapport is een beslissing die hoort bij de procedure ter voorbereiding van een besluit, in dit geval een milieuvergunning.

Tegen een dergelijke beslissing is op grond van artikel 6:3 Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en beroep mogelijk.

Als het ontwerpbesluit op de milieuvergunning is genomen dan mag een ieder volgens de wettelijke procedure behorende bij een aanvraag om een milieuvergunning, zienswijzen indienen op het ontwerpbesluit.

Burgemeester en wethouders van gilze en rijen,

de secretaris,

R.M. Wiersema.

De burgemeester,

R.H. Roep.

Naar boven