stcrt-2009-17838-001.png Ontwerpbestemmingsplan Kleine Kernen

Er is een ontwerpbestemmingsplan ‘Kleine Kernen’ opgesteld. Dit plan omvat de kernen Overschild, Tjuchem, Lageland (uitsluitend het gedeelte ten noorden van het Slochterdiep), Woudbloem en de Borgweg (uitsluitend het gedeelte dat onder Scharmer valt).

Het ontwerp wijkt op enkele onderdelen af van het voorontwerp, dat in het kader van de inspraak ter inzage heeft gelegen van 4 juni tot en met 15 juli 2009.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van donderdag 26 november 2009 tot en met 6 januari 2009 in het publiekscentrum van het gemeentehuis (Hoofdweg 10a te Slochteren). Tevens is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website: www.slochteren.nl, onder Wonen − Bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Slochteren, postbus 13, 9620 AA Slochteren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met dhr. R. Eggink of dhr. B. Hollander.

Naar boven