stcrt-2009-17789-001.png Goedkeuring uitwerkingsplan ‘De Gors Noord-Z 2009’

Burgemeester en wethouders van Purmerend maken overeenkomstig artikel 11, lid 5 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bij besluit van 26 oktober 2009, nr 2009-62017, goedkeuring hebben verleend aan het besluit van 6 oktober 2009 van burgemeester en wethouders van Purmerend tot vaststelling van het uitwerkingsplan ‘De Gors Noord-Z 2009’. Het uitwerkingsplan voorziet in de realisatie van een kantorencomplex met de daarbij behorende (parkeer-)voorzieningen aan de Wielingstraat in de Gors-Noord.

De betreffende stukken liggen met ingang van dinsdag 24 november 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de Centrale Balie Publieksvoorlichting, op het stadhuis Purmersteenweg 42, Purmerend en op de website van de gemeente Purmerend.

Tegen het goedkeuringsbesluit kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na afloop van vorengenoemde beroepstermijn.

Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Hiervoor is eveneens griffierecht verschuldigd.

Purmerend, 17 november 2009

Burgemeester en wethouders van Purmerend,

namens dezen,

de teammanager Beleid,

C.J.F. Mens.

Naar boven