stcrt-2009-17781-001.png Ruimtelijke ordening

Vaststelling projectbesluit ‘Kempkebosweg 2’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal hebben in de vergadering van 17 november 2009 een projectbesluit vastgesteld en de bouwvergunning fase 1 verleend voor het vestigen van een cultureel-recreatieve groepsaccommodatie op het perceel Kempkebosweg 2 in Onstwedde.

Waar kunt u het projectbesluit en de bouwvergunning inzien?

Het projectbesluit en de bouwvergunning liggen van donderdag 26 november 2009 tot donderdag 7 januari 2010 ter inzage, met uitzondering van de periode Kerst/Nieuwjaar, bij de publieksbalie in het gemeentehuis Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Het projectbesluit is ook in te zien op onze website, I www.stadskanaal.nl, rubriek politiek en organisatie, onderdeel bestemmingsplannen.

Beroep bij de Raad van State

Tijdens de periode waarin het projectbesluit en de bouwvergunning ter inzage liggen, hebben de volgende personen (belanghebbenden) de mogelijkheid om beroep in te stellen:

  • iedereen die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit of de ontwerpbouwvergunning kenbaar heeft gemaakt;

  • diegenen die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tijdig kenbaar te maken.

Heeft u vragen?

Voor informatie kunt u bellen met de heer N. Beck, T (0599) 631432.

U bent belanghebbende en wilt reageren?

Een beroepschrift kan tot 7 januari 2010 worden ingediend bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor de procedure is afdeling 3.3 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing, samen met de Coördinatieregeling 2009.

Naar boven