stcrt-2009-17776-001.png Projectbesluit en bouwvergunning Ree 1-1

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad op 2 november 2009 een projectbesluit heeft vastgesteld en dat zij daaropvolgend bouwvergunning hebben verleend voor het geheel vernieuwen van de zomerwoning op het perceel Ree 1-1 te Reeuwijk. De besluiten met de daarbij behorende stukken liggen vanaf 26 november 2009 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Een digitale versie van het projectbesluit is tevens in te zien via de website van de gemeente Reeuwijk: www.reeuwijk.nl

Het projectbesluit en de bouwvergunning worden voor de mogelijkheid van rechtsbescherming als één besluit gezien. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan binnen zes weken na de dag waarop de besluiten ter inzage zijn gelegd beroep worden ingesteld bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet zijn zienswijze over de ontwerp-besluiten naar voren heeft gebracht.

Indien u beroep instelt, kan de voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Gravenhage tevens op uw verzoek een voorlopige voorziening treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

25 november 2009

Naar boven