stcrt-2009-17758-001.png Projectbesluit drie appartementen aan de Oude Postelseweg

Burgemeester en wethouders van Eersel maken bekend, dat zij op 1 september 2009 een projectbesluit hebben genomen voor het bouwen van drie appartementen aan de Oude Postelseweg.

Het projectbesluit ligt met ingang van 26 november 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de gemeentebalie. Het projectbesluit is ook digitaal in te zien op www.eersel.nl.

Het projectbesluit maakt de bouw van drie woningen in de vorm van appartementen aan de Oude Postelseweg op het perceel van de voormalige Betonfabriek van Schepens mogelijk.

Bent u het niet eens met het projectbesluit, dan kunt u, mits u belanghebbende bent, binnen de genoemde termijn van zes weken een beroepschrift sturen naar de Rechtbank, postbus 90125, 5200 MA ’s Hertogenbosch. In het beroepschrift moet u uw naam en adres, de datum van het besluit en een omschrijving ervan zetten. Ook moet u aangeven waarom u het niet eens bent met het besluit. Indien u in het kader van de voorbereiding van het besluit geen zienswijze hebt ingediend, moet u ook duidelijk maken waarom u dat niet heeft gedaan. Tot slot moet u het beroepschrift natuurlijk ondertekenen.

Naar boven