stcrt-2009-17751-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Hummeloseweg 57 Zelhem’

Het ontwerpprojectbesluit ‘Hummeloseweg 57 Zelhem’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 26 november t/m 3 januari 2010 tijdens openingstijden voor eenieder ter inzage in het gemeentekantoor bij de afdeling Ruimtelijke en economische ontwikkeling, Banninkstraat 24a in Hengelo Gld. en van 4 januari t/m 6 januari 2010 tijdens openingstijden voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Elderinkweg 2 in Hengelo Gld. Bent u op genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van de afdeling, tel. (0575) 75 03 70. U kunt de stukken ook raadplegen op www.bronckhorst.nl → Infobalie → Ruimtelijke plannen.

Het projectbesluit heeft betrekking op het wijzigen van de agrarische functie in aannemersbedrijf en het bouwen van een bijgebouw bij de bedrijfswoning op het perceel Hummeloseweg 57 in Zelhem.

Zienswijze indienen?

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerpprojectbesluit naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders.

Hengelo (Gld.), 25 november 2009

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

de secretaris,

P.C.M. van Gog.

De burgemeester,

H.A.J. Aalderink.

Naar boven